Imperial Palace Hotel е петзвезден хотел, разположен само на 30 метра от един от най-хубавите плажове в България – плажът на курортен комплекс Слънчев бряг. 

Луксозни, елегантно обзаведени стаи, супериорни стаи и студиа ви осигуряват максимален комфорт при настаняване, независимо дали сте на романтична, семейна почивка или сте участник в конференции и бизнес събития. По-голямата част от тях гледат към Черно море. Всички са шумоизолирани. 

Един основен, един а-ла карт ресторант и пет бара са на разположение на нашите гости. В тях се сервират специалитети от българската, средиземноморската и интернационалната кухня, коктейли, отбрани вина и маркови питиета. Във всички заведения, при поискване, ще ви предоставят детско столче за хранене. 

Услугите и терапиите в СПА центъра ще ви помогнат да си възвърнете енергията и хармония и да се почувствате отново добре в кожата си. Откритият и закритият басейн, многобройните възможности за спорт, игри и активности, концерти и спектакли ви гарантират, че няма да скучаете нито миг. 

За децата са предвидени занимания с аниматори, стая за игра, площадки, детски басейн. С предварителна заявка в стаята ви може да бъде поставено бебешко легло. 

Imperial Palace Hotel се намира недалеч от Несебър и Созопол – очарователни стари градове, които си заслужава да видите. 

Бъдете наши гости!