Резервирай

Заведения

Ресторантите и баровете на Imperial Palace Hotel 5* ви предлагат възможност да превърнете закуската, обяда и вечерята в прекрасно преживяване, споделено с любими хора. Специалитети от българската, средиземноморската и интернационалната кухня, първокласни български вина, питиета и пресни десерти ви се поднасят в елегантна обстановка, докато се наслаждавате на прекрасна гледка към морето. 

Основен ресторант Hollywood

Насладете се на уникалното меню за закуска, в което неизменно присъстват пресни зеленчуци и плодове. Обстановката и атмосферата на заведението предразполагат към кулинарни приключения и приятни разговори по време на обяд и вечеря.  Ако ви е необходим...

Лоби бар Сафари

Imperial Palace Hotel 5*, Слънчев бряг впечетлява със своите кристални полилеи, вити стълби, произведения на античното изкуство.

Пул бар Империал

Пул бар Империал се намира на прекрасния външния басейн на Imperial Palace Hotel 5*. Достъп до него имат само гостите на All Inclusive програма. Професионалните бармани предлагат освежаващи безалкохолни питиета, зашеметяващи коктейли, както и селекция ...

Бар Мецанин

Ако искате да имате разкошна гледка към морето, докато си пиете коктейла – бар мецанин е мястото за вас. 

Снек бар

Снек барът на Imperial Palace Hotel 5* е перфектното място за междинни хранения между обяда и вечерята. 

Ирландски бар

Ирландския бар, който се намира на ниво лоби е най-популярната  локация, която предразполага към приятно изкарване във весела компания.

За Вашето луксозно

ИЗЖИВЯВАНЕ

Изпийте няколко питиета с приятели в ирландския бар, резервирайте маса за романтична вечеря в а-ла карт ресторанта, заведете децата в снек бара, за да опитат разкошните сладкиши, поръчайте безалкохолни коктейли за всички от пул бара. Поискайте детско столче за хранене от персонала, ако ви е необходимо.